HERE WE GO

Ensimmäiset sanat. Viiden vuoden jälkeen. Tuntuu aika mielettömän upealta, vaikka tekstinjuoksu takeltelee ja delete-nappi laulaa toistuvasti.

Viidessä vuodessa ehtii tapahtua käsittämättömän paljon. Perusseikat pysyvät useimmiten samoina, mutta asiat tuntuvat ikäänkuin muovautuvan rönsyilevästä kokonaisuudesta kohti jotakin selkeää ja simppeliä. Ehkä se elämän punainen lanka on pikku hiljaa löytynyt - tai ainakin alkanut muotoutumaan.


Tämän blogin takaa löytyy 25-vuotias nautiskelija ja kauniita yksityiskohtia rakastava lakimiehen alku. Bloggaaminen on minulle entuudestaan tuttua, sillä seikkailin blogimaailmassa jo vuosien 2008-2011 aikana. Nautin kirjoittamisesta ja ajatusten pyörittelystä, mikä on onnekasta blogijuttujen lisäksi myös päivätyöni parissa. Arjessa silmää ja mieltä miellyttävät seikat luovat mielihyvää, oli sitten kyse uudesta sisustusinspiraatiosta tai teekupposesta hyvien ystävien seurassa. Kultaisen keskitien nimeen vannojana tämän blogin tarkoituksena on yhdistää nämä kyseiset ihastuksen kohteeni.

Klassinen tyyli, sisustusjutut, hyvä ruoka ja muut arkeani ilostuttavat seikat tulevat jatkossa koristamaan tämän blogin postauksia. Sisältökattaus on varmasti lähempänä edellämainittua rönsyilevää kokonaisuutta kuin jotakin selkeää ja simppeliä. Matkakuumeilua, ravintola- ja tuotearvioita, kokkailuhetkiä ja mitä ikinä eteen sattuukaan. Eikä todellakaan unohdeta pilkettä silmäkulmassa, elämä ei saa olla liian vakavaa.


Nyt on ajatuksen juoksu avattu, ja tästä on hyvä jatkaa.

***

It's been five years since my last blog post - wow, how the time flies. I feel nostalgic and excited at the same time! I'm a 25-year-old lawyer-to-be with strong desire for beautiful things in life. The content of this blog shall be rambling even though I love everything simple & clear. Wanderlusting, new experiences, yummy recipes - you name it. The name "Pieni hetki" is Finnish and means something like "one moment" referring to the time when I can do whatever inspires me, it's my time. I'm truly looking forward to this journey.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti