WEEKLY TIPS

Kaikista nerokkaimmat ideat tuntuvat syntyvän juuri silloin, kun fokus tulisi pitää tiukasti jossain muualla. Viime viikolla tenttiin lukiessa keksin, että haluan jatkossa jakaa kanssanne elämäni nerokkaimmat vinkit, suositukset, keksinnöt. Muutama vinkki on jo valmiiksi mietittynä ja pyrin jakamaan niitä teille viikoittain aina näin torstaiden kunniaksi. Toivon, että näiden vinkkien myötä saan jaettua teille edes pienen murto-osan siitä ilosta, mitä ne ovat minulle tuoneet. Ja kyllä, ilahdun useimmiten hyvinkin pienestä!

Ensimmäinen vinkki on ainakin omalla kohdallani hyvin ajankohtainen. Ihoni on näin talviaikaan hyvin konstikas. Erityisesti, kun käsitteellä "Suomen talvi" voinee nykyisin viitata kymmenien asteiden heittoihin vain muutaman päivän erotuksella. Iho on todellisella koetuksella. Aina, kun mittarin lukema valuu pakkasen puolelle, huomaan sen myös käsieni ihosta. Pahimmillaan iho ärtyy punaiseksi ja kutiavaksi, muutoin selvitään pelkällä karhealla tuntumalla. Siisti sisätyö päivät pitkät papereiden kanssa puljatessa ei ainakaan helpota tätä tilannetta.
Yksi ilahduttavimmaksi osoittautunut joululahjani oli tämä Pentikin Lilja käsivoide, tarkemmat tiedot Pentikin nettisivuilta. Olen vuosikaudet yrittänyt etsiä hyvää käsivoidetta. Sellaista, jonka voi levittää kämmenselille ilman useamman kymmenen minuutin kuivattelua ja sen voi kätevästi napata laukun pohjalle mukaan. Hitaasti kuivava käsivoide on yksi inhottavimpia tunteita, joita tiedän. Joko onnistut sotkemaan kaikki lähistön pinnat rasvaläikkiin ja pahimmillaan läikät löytävät sijan lempineuleestasi tai vaihtoehtoisesti joudut istumaan hyvän tovin toimettomana. Kenellä on sellaiseen aikaa? Kysynpä vain.

Tämä käsivoide imeytyy nopeasti ja toimii siitä huolimatta! Kädet jäävät ihanan sileiksi. Niin sileiksi, että olen huomannut välillä muuten vain siveleväni kämmenselkiäni, heh. Koostumus on ihanan täyteläinen, hyvin kermainen. Imeytymiskyky ja paksu koostumus tuntuvat olevan käsivoiteissa sellaisia ominaisuuksia, jotka harvemmin kohtaavat samassa tuotteessa. Mielestäni The Body Shopin paljon hehkutettu hamppukäsivoide on juuri tällainen tapaus. Pentikin version tuoksukin on enemmän makuuni. Lilja on hento eikä se tule liian voimakkaana esille.

Myönnän, että tämän tuubin paljastuttua revittyjen lahjapapereiden alta, en ollut kovinkaan vakuuttunut. Tykkään kuitenkin testata uusia tuotteita ja tämä oli todellinen musta hevonen! Kiitokset siis joulupukille, joka tutustutti minut tähän ihanuuteen. En tätä ennen ole tiennyt Pentikin edes valmistavan kosmetiikkatuotteita, saati sitten kuvitellut niitä laadukkaiksi.

***

After years of searching, I've finally found THE hand cream. Dries fast without leaving a oily feeling and still helps to cure my dry hands, yay! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti